Ulkoliikuntapaikat

Käpylän liikunta- ja urheilualue

Käpyhovi, Laukkatie 1  

Voit varata Käpyhovin käyttöösi esim. liikuntatapahtumaan, perhejuhliin ja kokoukseen. Varaukset kunnanviraston aukioloaikoina puh. 040 680 2211. Hinnasto tästä linkistä. Katso varaukset tästä kalenterista

Käpylän pururata  (Isoharju), Tynkkisentie 1

Isoharjun maastossa voit kuntoilla pururadalla. Harjun muodostamat mäet saavat vaihtelua harjoitteluun. Talvella Isoharjun valaistupolku on varattu hiihtäjille.

Frisbee-golf -rata, Käpylän urheilualueella (Isoharju)

Halsualle vuonna 2016 valmistunut rata tarjoaa haasteita sekä aloitteleville että kokeneemmille pelaajille. Väyläpituudet vaihtelevat metsäradalla 65 ja 190 metrin välillä ja erilaiset heittolinjat täytyy hallita, jos radalla aikoo hyvin heittää.  
Rata sijaitsee Käpylässä raviradan kohdalla. Parkkialue on Tynkkisentien alkupäässä. Ympärivuotinen käyttö on mahdollista talviradan ansiosta.

Kunnantalolta voi arkipäivisin lainata kiekkoja (draivereita ja puttereita). Tiedustelut numerosta 040 718 3688. Tästä linkistä lisätietoja radasta. 

Käpylän pesäpallokenttä, Laukkatie 1  

Kuntoportaat, Köyhäjoentie 237

Käpylän urheilukenttä, Laukkatie 1

Ulkokuntosali, Perhontie 29

Ulkokuntosali yhtenäiskoulun pihalla

Yhtenäiskoulun piha-alueelta löytyy ulkokuntosali jossa on kolme erilaista laitetta: rintapenkki, ylätalja sekä hiihtolaite. Käyttöohjeet löytyvät laitteesta.

Jääkiekkokaukalo ja jääalueet  

Yhtenäiskoulun kenttä, Perhontie 29

Valo- ja retkiladut  

Retkiladulla voi harrastaa myös koirahiihtoa (jätöksiä ei saa jättää ladulle). Tästä linkistä retkiladun karttaan.  

Halsuan uimaranta, Järvitie 60

Halsuan uimaranta sijaitsee Järvitien päässä Kirkonkylän vieressä. Ranta on matala ja hiekkapohjainen syventyen loivasti. Rannalla on pukeutumistilat, ulkohuussi ja pelastusrengas. Uimarannan vieressä vähän syvemmällä alueella on veneiden kiinnityspaikkoja ja myös tulentekopaikka löytyy (tuo polttopuut mukanasi).  
Uimarantaetiketti on hyvä pitää mielessä.  

Tästä linkistä näet lisätietoja uimaveden valvontaan liittyen sekä 
Halsuan-Kaustisen-Perhon ja Vetelin uimarantojen tutkimustulokset